Watersnoodwoning Heiningen-Moerdijk

Vriend van de Watersnoodwoning

Vriend van de Watersnoodwoning

In augustus 2015 zijn wij gestart met de donateursactie Vriend van de Watersnoodwoning. Voor de instandhouding van de woning is de stichting afhankelijk van financiële bijdragen van het bedrijfsleven en particulieren.

Vanaf 20 november 2015 worden in Heijningen folders en inschrijfkaarten verspreid die na enkele dagen worden opgehaald. In het voorjaar van 2016 ontvangen de deelnemers een verzoek het toegezegde bedrag over te maken. Alle contacten met de Vrienden van de Watersnoodwoning verlopen via de mail; dat kost weinig tijd en geen geld en is dus uiterst effectief!

Na enige tijd ontvangen ook de inwoners van Fijnaart een enveloppe met informatie en een aanmeldkaart. De uitvoering van de hele actie is arbeidsintensief, dus die geschiedt in delen.

Voor hen die buiten het verspreidingsgebied wonen, hebben wij voor u de mogelijkheid in te schrijven als Vriend van de Watersnoodwoning. U downloadt het document en vult het in, waarna u het toestuurt naar het secretariaat van de stichting, info@watersnoodwoning-moerdijk.nl of Veluwestraat 2 4794 AB Heijningen.

Ook als u in het werkgebied woont, kunt u gerust gebruik maken van deze wijze van inschrijving.

Als Vriend van de Watersnoodwoning draagt u per jaar € 10 bij, maar een hogere donatie is van harte welkom.


Al meer dan 250 vrienden van de Watersnoodwoning Anno 1953

Tijdens de braderie van de Fendertse Week mocht de Stichting Watersnoodwoning Heijningen-Moerdijk een groot aantal nieuwe vrienden inschrijven, die bereid zijn om ieder jaar € 10 of meer te geven voor het behoud van dit cultureel erfgoed in Heijningen.

Bij het verwerken van de inschrijvingen bleek dat mevrouw Jessica Silvius de 250ste vriend is geworden. Toevallig is zij samen met een andere dame gefotografeerd tijdens het invullen van het formulier.

Mocht u nog niet gevraagd zijn om Vriend te worden en u onderschrijft de belangrijkheid om dit huis te behouden, dan kunt op deze website een formulier downloaden, invullen en naar info@watersnoodwoning-moerdijk.nl sturen.

Vindt u dit te omslachtig komt u dan gezellig op de koffie op een dinsdag- of donderdagmiddag in de Watersnoodwoning aan de Veluwestraat 2 te Heijningen om het formulier in te vullen.

Mw. Silvius heeft van het bestuur van de stichting een geschenkje ontvangen.